rabobank salland veilt schilderijen

Rabobank Salland veilt 23 schilderijen die gemaakt zijn door 1500 leden tijdens het ledenevenement op 25 november in de Deventer Schouwburg. Tijdens dit spectaculaire feest, met hoofdact Caro Emerald, maakten de 1500 gasten met elkaar 23 schilderijen bij de schilderworkshop Action Painting. Deze schilderijen worden deze maand geveild.

Geïnteresseerden kunnen tot en met 31 december een bod uitbrengen op staging2.salland.rabobank.nl. De schilderijen zijn zowel online te bekijken als in het kantoor van de Rabobank aan de Singel 9 in Deventer. De volledige opbrengst van de veiling gaat naar drie organisaties die kunst en cultuur in Salland ondersteunen: Theaterschip Drost van Salland, Culturele Raad Raalte en Kulturhus Olst-Wijhe.

Meer informatie over het Ledenevenement 2010, zoals de foto’s en een korte film, is te vinden op staging2.salland.rabobank.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.