Home / archiefcentraal / raalter glazen huis steeds groter van opzet

raalter glazen huis steeds groter van opzet

Zo’n twee maanden geleden besloten Simon, René en Sjoerd om aan de Alpe d’HuZes mee te doen, een wielersponsortocht waarmee geld voor het KWF kankerfonds wordt opgehaald. Om zoveel mogelijk geld binnen te halen, kwam het jaarlijkse Glazen Huis van radiozender 3FM in beeld, alleen dan een eigen variant er van: een Glazen Huis op de Grote Markt in Raalte waarin 66 uur lang onafgebroken gefietst wordt op een spinningfiets.

Omdat de actie groter en uitgebreider wordt dan in eerste instantie met de gemeente was besproken, zijn Simon, René en Sjoerd nog een keer met de gemeente, politie en beveiligingsbedrijf Rosec om tafel gegaan om een aantal zaken, als geluid en veiligheid, met elkaar te bespreken. De plannen zijn voorgelegd en afspraken gemaakt omtrent de geluidsproductie van de presentatoren.

In de nacht van donderdag 16 op vrijdag 17 december om 0.06 uur wordt het drietal 66 uur lang opgesloten in de berghut, om daar om de beurt op een spinningfiets een lamp brandende te houden. Op de begane grond kunnen mensen voor een geldbedrag meefietsen. Op de eerste verdieping staat een DJ, waar je tegen betaling verzoeknummers kunt aanvragen.

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.