raaltenaar maakt het flink bont in drenthe

Een 27-jarige man uit Raalte heeft het dinsdagavond flink bont gemaakt in Roden. De politie heeft hem na een reeks misdragingen opgesloten. De misdragingen begonnen bij een ruzie met zijn ex-vriendin, waarbij hij haar in de vinger beet. Daarna trapte hij tegen de spiegel van een geparkeerde auto en ging er vandoor.

Later werd hij in Westerbroek, in Groningen, aan de kant van de weg gezet, omdat hij met zijn auto slingerend over de weg reed. Het verzoek om de politie te woord te staan weigerde hij hardnekkig. Ook na een bevel van de politie om zijn auto open te maken, weigerde hij om zijn portier of raam open te maken. Hierop sloeg een agent een ruit van de auto in, waarop de man uit zijn auto werd gehaald. Hier signaleerden de agenten een sterke dranklucht.

Eenmaal op het bureau saboteerde de man een blaastest en weigerde hij medewerking te verlenen aan een bloedproef. Nadat zijn rijbewijs was ingenomen kon de man de weg weer op. Alleen nu niet om zelf te rijden, maar hij ging op transport naar Assen, waar hij in de cel verdween.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.