raalte meld vernielingen rond jaarwisseling

De gemeente Raalte roept inwoners op om vernielingen die rondom de jaarwisseling plaatsvinden te melden. De gemeente neemt elk jaar voorzorgsmaatregelen om vernielingen rondom nieuwjaar tot een minimum te beperken, maar het lukt niet om de vernielingen in zijn geheel te voorkomen. De vernielingen, die van gemeenschapsgeld hersteld moeten worden, worden als “triest” betiteld op de wekelijkse gemeentepagina.

Omdat de gemeente zo snel mogelijk inzicht wil krijgen in de kapotgemaakte eigendommen, doet Raalte een oproep aan haar inwoners: “Wilt u bij constatering van vernielingen een melding doen?” Het melden van een vernieling kan via het meldingsformulier op de website staging2.raalte.nl en per telefoon (0572-347799).

Als bewoners weten wie de dader(s) van de vernielingen zijn ,roept de gemeente op om de politie in te lichten. Op deze manier kan de gemeente de schade op de dader verhalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.