Home / archiefcentraal / raalte meld vernielingen rond jaarwisseling

raalte meld vernielingen rond jaarwisseling

De gemeente Raalte roept inwoners op om vernielingen die rondom de jaarwisseling plaatsvinden te melden. De gemeente neemt elk jaar voorzorgsmaatregelen om vernielingen rondom nieuwjaar tot een minimum te beperken, maar het lukt niet om de vernielingen in zijn geheel te voorkomen. De vernielingen, die van gemeenschapsgeld hersteld moeten worden, worden als “triest” betiteld op de wekelijkse gemeentepagina.

Omdat de gemeente zo snel mogelijk inzicht wil krijgen in de kapotgemaakte eigendommen, doet Raalte een oproep aan haar inwoners: “Wilt u bij constatering van vernielingen een melding doen?” Het melden van een vernieling kan via het meldingsformulier op de website www.raalte.nl en per telefoon (0572-347799).

Als bewoners weten wie de dader(s) van de vernielingen zijn ,roept de gemeente op om de politie in te lichten. Op deze manier kan de gemeente de schade op de dader verhalen.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.