popkennis op de proef gesteld in budde

Donderdag 30 december is het tijd weer voor de popquiz in Budde Nijverdal. Het hele jaar door houdt Budde met regelmaat een popquiz. Maar de meest speciale is toch wel die in december. Rond de tijd van de Top 2000 à Gogo lijkt het fenomeen popquiz meer te leven dan anders.

Net als andere edities is de Top 2000 à gogo het archief waaruit de vragen voor de Budde Popquiz gehaald zullen worden. Maar op verzoek van veel deelnemers zullen er ook zeker een aantal meer eigentijdse vragen en wetenswaardigheden bij zijn.

De deelname/ entree is gratis. Men mag meedoen, maar niks moet. Er zijn leuke prijzen te winnen. Aanvang van de Quiz is 22:00 uur. De quiz duurt tot ongeveer 23:15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.