politie raalte lost 26 inbraken op

Kort voor de aanhouding in november bleken de twee verdachten ingebroken te hebben bij tien woningen/chalets op de Raalter camping. Verder had het tweetal een aanhangwagen op de camping weggenomen, waarmee ze de buit wilden vervoeren.

De politie startte een onderzoek waaruit bleek dat beide verdachten in totaal nog drie andere campings in Olst, Raalte en Dalfsen bezocht hadden. Hier pleegden zij zestien inbraken. Bij doorzoekingen werd een grote hoeveelheid goederen aangetroffen en in beslag genomen. Deze goederen bleken afkomstig te zijn van inbraken op de diverse campings. Beide verdachten zitten op dit moment nog vast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.