pinkster party bevestigt komst caro emerald

Kaarten in de voorverkoop voor dit bijzondere dubbel-concert kosten 15 euro (excl. reserveringskosten). Deze zijn vanaf 23 december via de sites staging2.pinksterpartyraalte.nl of staging2.ribsenblues.nl als e-ticket te koop. Vanaf begin januari 2011 zijn er ook toegangskaarten te koop bij Annie Schulten Lederwaren (Herenstraat), RaaltePlaza/Formido (Heesweg) en in Luttenberg (café-brasserie de Schoenmaker). Op zaterdagavond 11 juni kost een entreekaart 20 euro.

Ribs & Blues zelf op de beide Pinksterzondagen 12 en 13 juni blijft helemaal gratis. Omdat Ribs & Blues in 2011 het 15-jarig bestaan viert, zijn er de nodige uitbreidingen van het programma te verwachten.

Het is inmiddels bijna onmogelijk geworden om Caro Emerald niet te kennen. De enkeling die haar naam nog nooit heeft gehoord, kent zonder meer haar muziek en nummers die dagelijks op elke radio- en tv-zender te horen en zien zijn. De aan het conservatorium afgestudeerde Emerald speelt jazzy popnummers die een jaren 50 sfeer ademen. Met haar krachtige stem, elegante verschijning, sterke band en vrolijke nummers zorgt ze voor een even relaxte als swingende stijl.

Het nummer ‘Back it up’, waarmee ze bekend werd, was direct de meest gedraaide Nederlandse plaat op 3FM. Haar tweede single, ‘A night like this’ , werd dé song van de Martini reclame.

Het debuutalbum ‘Deleted scenes from the Cutting Room Floor’ stond maandenlang op nummer 1 en heeft daarmee de all times koppositie van ‘Thriller’ van Michael Jackson overgenomen. De plaat was binnen 6 weken platina en er zijn er meer dan 200.000 van verkocht.

Caro won in april 2010 zowel de ‘Schaal van Richter’ als de Serious Talent Award van 3FM, stond in de zomer op festivals als North Sea Jazz en Pinkpop maar zorgde ook voor 3 uitverkochte shows in de Heineken Music Hall. En won tussendoor ook nog even een Edison voor ‘Beste Vrouwelijke Artiest’ in het World Trade Center in Rotterdam die haar uitgereikt werd door prinses Máxima. Het is dan ook geen wonder dat steeds meer Europese landen haar ontdekt hebben.

Ook live laat Caro Emerald zich van haar sterkste kant zien. Veel lovende recensies voor haar optredens op onder andere Pinkpop, het Bevrijdingsfestival, poptempel Paradiso en ‘Vrienden van Amstel live’. In december wist ze 3 keer de Heineken Music Hall in Amsterdam uit te verkopen. Nog even en ze is Nederland ontgroeid. Haar komst naar Raalte 11 juni is dan ook een uniek moment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.