piet zoon zet in op meer interactie in 2011

“Het afgelopen jaar heeft de gemeente Raalte veel gebracht. Er zijn veel bijzondere dingen gebeurd, goede besluiten genomen en keuzes gemaakt. Zo heeft u een nieuwe raad gekozen, we zijn begonnen met de bouw van de brede school Heino, we hebben kavels uitgegeven in Heeten en we zijn gestart met de ontwikkeling van de Franciscushof. U heeft het vaak in de verschillende kranten en op de diverse websites kunnen lezen. En als ik de reacties van inwoners lees, merk ik dat inwoners erg betrokken zijn. Dat vind ik goed om te zien, al lees ik ook vaak reacties die gebaseerd zijn op onjuistheden of een onvolledig beeld. Dat vind ik jammer. Ook in 2011 gaan we belangrijke beslissingen nemen. Ik hoop dat de media ons hierin blijven volgen, zodat u op de hoogte blijft van wat we doen. Ik nodig u van harte uit om uw reactie en mening te geven, als dingen onduidelijk zijn. Als burgemeester wil ik overal en aan iedereen tekst en uitleg geven over besluiten die we als gemeente nemen. Vanaf 1 januari kunt u mij rechtstreeks mailen met uw vragen en uw mening via burgemeester@raalte.nl. Vermeld wel uw naam, want anonieme reacties kan ik niet beantwoorden.

Ik wens iedereen een voorspoedig en gezond 2011!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.