Home / archiefcentraal / ook morgen beperkt treinverkeer

ook morgen beperkt treinverkeer

Vannacht wordt er weer sneeuw verwacht in Nederland, dus ook morgen moeten treinreizigers rekening houden met minder treinverkeer dan normaal. Volgens de NS moeten vooral reizigers in het noordoosten van het land rekening houden met meer overstappen.

Sinds de start van de aangepaste dienstregeling vanochtend rijden er in het hele land treinen en kunnen reizigers vanaf elk station op hun bestemming komen. Wel moet nog steeds rekening worden gehouden met een langere reistijd en drukkere treinen.

Omdat de dienstregeling is aangepast raadt NS reizigers aan vanaf een uur voor vertrek www.ns.nl, de mobiele site mobiel.ns.nl, de mobiele “app” Reisplanner Xtra of Teletekstpagina 751 te raadplegen voor de meest actuele reisinformatie.

ProRail houdt zondag wel enkele sneeuwploegen paraat om storingen op cruciale locaties snel te verhelpen. Op de grotere NS-stations zullen medewerkers aanwezig zijn om reizigers van de laatste reisinformatie of van warme dranken te voorzien. De afgelopen 24 uur zijn er op 26 stations tienduizenden kopjes koffie uitgedeeld.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.