ook morgen beperkt treinverkeer

Vannacht wordt er weer sneeuw verwacht in Nederland, dus ook morgen moeten treinreizigers rekening houden met minder treinverkeer dan normaal. Volgens de NS moeten vooral reizigers in het noordoosten van het land rekening houden met meer overstappen.

Sinds de start van de aangepaste dienstregeling vanochtend rijden er in het hele land treinen en kunnen reizigers vanaf elk station op hun bestemming komen. Wel moet nog steeds rekening worden gehouden met een langere reistijd en drukkere treinen.

Omdat de dienstregeling is aangepast raadt NS reizigers aan vanaf een uur voor vertrek staging2.ns.nl, de mobiele site mobiel.ns.nl, de mobiele “app” Reisplanner Xtra of Teletekstpagina 751 te raadplegen voor de meest actuele reisinformatie.

ProRail houdt zondag wel enkele sneeuwploegen paraat om storingen op cruciale locaties snel te verhelpen. Op de grotere NS-stations zullen medewerkers aanwezig zijn om reizigers van de laatste reisinformatie of van warme dranken te voorzien. De afgelopen 24 uur zijn er op 26 stations tienduizenden kopjes koffie uitgedeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.