Home / archiefcentraal / ook hoftheater annuleert bioboerderij

ook hoftheater annuleert bioboerderij

Naar aanleiding van het bericht van de annulering van De Leeren Lampe, dat eerder deze week verscheen, besloot Zwakenberg de boeking van de Bioboerderij af te zeggen. Nu dus ook het Hoftheater. Het biobedrijf staat namelijk niet geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en het vermoeden bestaat dat het om een agressieve verkoop gaat. De Horecabedrijven van Raalte trekken hierin één duidelijke lijn dat ze zich niet willen inlaten voor dergelijke verkooppraktijken.

Lees ook

Prentenboek van echtpaar uit Wijhe: ‘Wil je met mij ruilen?’

WIJHE – ‘Durf jij te dromen en te worden wie je bent?’; dat is het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.