olietank moet de grond uit

Tegenwoordig zijn de tanks niet meer in gebruik en de gemeente is volgens de regelgeving verplicht er voor te zorgen dat deze tanks worden afgevoerd. Als de tank niet verwijderd wordt, zal hij ooit gaan lekken. Dat kan stinken en veroorzaakt bodemverontreiniging in je eigen tuin. Bovendien kunnen de kosten flink oplopen, als na lekkage blijkt dat de vervuilde grond gesaneerd moet worden.

Omdat men wettelijk verplicht is de olietank te verwijderen, is de eigenaar van het perceel inmiddels op de hoogte gesteld. De eigenaar heeft tot 1 februari 2011 tijd de ondergrondse tank van het perceel te verwijderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.