Home / archiefcentraal / olietank moet de grond uit

olietank moet de grond uit

Tegenwoordig zijn de tanks niet meer in gebruik en de gemeente is volgens de regelgeving verplicht er voor te zorgen dat deze tanks worden afgevoerd. Als de tank niet verwijderd wordt, zal hij ooit gaan lekken. Dat kan stinken en veroorzaakt bodemverontreiniging in je eigen tuin. Bovendien kunnen de kosten flink oplopen, als na lekkage blijkt dat de vervuilde grond gesaneerd moet worden.

Omdat men wettelijk verplicht is de olietank te verwijderen, is de eigenaar van het perceel inmiddels op de hoogte gesteld. De eigenaar heeft tot 1 februari 2011 tijd de ondergrondse tank van het perceel te verwijderen.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.