Home / archiefcentraal / oaf ontwikkelt en produceert topkwaliteit

oaf ontwikkelt en produceert topkwaliteit

Met geavanceerde productietechnieken, verantwoorde afvalstromen en recycling stelt OAF Holland milieuvriendelijke en verantwoorde bedrijfsprocessen centraal. Bovendien ontwikkelt OAF de meest duurzame en beschermde producten voor de bouw en industrie. Producten die vroegtijdige vervanging en onnodige verspilling voorkomen. Constructies en gebouwen die zijn behandeld met producten van OAF gaan langer mee en vergen minder onderhoud.

OAF levert topkwaliteit door haar enorme evaring in ontwikkeling en innovatie. Het assortiment bestaat maar liefst uit meer dan negenhonderd producten, die onder eigen naam of private label worden verkocht. Een van de laatste ontwikkelingen is de productie van OAF-2K epoxy en OAF-2K polyurethaan producten. Deze producten zijn bij uitstek geschikt voor de afwerking van o.a. vloeren, wanden, ijzerconstructies en gevelbekleding vanwege de zeer slijtvaste afwerking, ook bij hoge belasting met bijvoorbeeld een heftruck.

Behaal een optimaal resultaat door de juiste middelen op de juiste manier toe te passen. OAF Holland levert actuele productinformatie en deskundig advies bij ieder product.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.