nu al 4020 euro voor laat het licht branden

Terwijl de initiatiefnemers druk bezig zijn alles te regelen, stromen de sponsoren binnen en ontstaan er tal van nieuwe ideeën.

Maaike Heethaar komt zondag 19 december naar het Glazen Huis om de actie te presenteren. Het drietal is zelfs bezig een veiling op poten te zetten. Ook zijn er bekende Nederlanders benaderd, zoals Sven Kramer, Jaap Stam, Jan Smit, Jannes en Erben Wennemars, om te actie te promoten. Helaas hebben die hun fiat niet gegeven, alleen van Sven Kramer is nog geen bericht binnen.

Starlight en Technoprint zijn de hoofdsponsors van het evenement. Naast de bedrukking van alle borden en de verlichting van het Glazen Huis, doneren ze ook een fors bedrag.

Rosec gaf aan om ten tijde van de actie een oogje in het zeil te houden om te zorgen dat de hele actie georganiseerd gaat verlopen. De Haenehof ziet alle vrijwilligers en beveiligers van eten en drinken. De Formido en Raalte Plaza deden nog een extra duit in het zakje door het complete huis – zowel boven- als onderverdieping – van plexiglas te voorzien.

Kokkie Bikes uit Lemerlerveld stelt een Cannondale mountainbike ter beschikking voor de actie, waar bezoekers op kunnen bieden. De Formido en Raalte Plaza houden op eigen locatie een oliebollenactie en Raalter ‘Tismawajewendband’ gaat spelen tijdens de afsluiting van de actie. Het nieuws over de actie bleef niet alleen binnen Raalte, want de heren ontvingen zelfs aanvragen om mee te fietsen uit Zwolle, Tubbergen en Dieren.

Lijkt het je leuk mee te fietsen voor een bepaald geldbedrag, stuur dan een email naar de initiatiefnemers op staging2.laathetlichtbranden.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.