ns past dienstregeling aan in de kerstvakantie

In verband met de kerstvakantie gaat bij de NS de kerstvakantiedienstregeling van kracht. Dit doordat er in de kerstvakantie aanzienlijk minder forensen de trein nemen. Ook door de effecten van het winterweer wordt deze dienstregeling, die duurt tot en met zondag 2 januari 2011, aangepast. Concreet betekent dit dat er in deze periode op alle stations en trajecten in elk geval ieder half uur een trein in elke richting rijdt.

Door de winterse omstandigheden is 10 procent meer treinen dan normaal in onderhoud. De NS adviseert om kort voor vertrek de actuele reisinformatie via NS.nl, mobiel.ns.nl, Reisplanner Xtra of via Teletekstpagina 751 te checken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.