nog weinig animo voor nieuwe dorpsdichter

De Bibliotheek Raalte is op zoek naar een tweede dorpsdichter, maar tot dusver lijkt daar weinig animo voor. Vanaf 11 november wordt er al gezocht naar een nieuwe ‘Dorpsdichter bij Raalte’ voor twee jaar.

Kandidaten kunnen zich tot 8 januari aanmelden door maximaal drie gedichten in te sturen naar een van de vestigingen van bibliotheek Raalte. Vermeld op de gedichten naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Opdracht: schrijf een gedicht waaruit je gevoel voor de gemeente Raalte blijkt.

Een vakkundige jury, bestaande uit iemand van de Stentor, bibliotheek, Bruna, Cultuurmakelaar en de huidige Dorpsdichter Benne Solinger, maakt op basis van de inzendingen een keuze van vijf genomineerde gedichten. Deze keuze wordt op zaterdag 22 januari bekend gemaakt. Daarna krijgt het publiek kans te stemmen op deze genomineerden tot en met woensdag 9 februari.

Op zaterdag 12 februari organiseert RTV een groots opgezette gedichtendag in het Kulturhus Raalte waar de winnende dorpsdichter zal worden gehuldigd.

Het gedicht kan voor 8 januari worden gestuurd naar g.westinga@bibliotheekraalte.nl of per post naar Passage 6, 8102 EW Raalte ten aanzien van G. Westinga. Ook kunnen de gedichten worden afgegeven bij alle vestigingen van de Bibliotheek Raalte of bij boekhandel Bruna te Raalte. Aanmeldingen die na deze datum binnenkomen, kunnen niet in behandeling worden genomen.

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Gerda Westinga, PR medewerkster van de Bibliotheek Raalte, via telefoonnummer 0572-363639 of via de mail: g.westinga@bibliotheekraalte.nl. Voor meer informatie kun je ook op staging2.bibliotheekraalte.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.