nieuwe sponsor sallandse handbalweek

Het 4-daagse evenement is door de vele vrijwilligers en creativiteit van de organisatie weliswaar een low-budget evenement, doch de ambitie om door te groeien wordt een stimulans gegeven door de sponsoring van Raalte Plaza.

Raalte Plaza Handbalweek betekent vier dagen handbalactiviteiten: clinics, trainingen, thema-activiteiten en veel wedstrijden. Alle Sallandse handbalverenigingen worden er bij betrokken: ruim 800 jeugdige handballers krijgen trainingen en clinics van toptrainers, waaronder twee trainers van de nationale selecties en drie eredivisietrainers.

Het evenement vindt plaats op vier locaties in Raalte: sporthal Tijenraan, spelzaal Tijenraan, de Carmelhal en de sporthal van Landstede. Elke avond worden minimaal twee aantrekkelijke wedstrijden gespeeld, namelijk door de jonge speelsters van Oranje Youth (speelsters tot 17 jaar).

Op staging2.chsonline.nl vind je meer informatie over de Handbalweek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.