Home / archiefcentraal / nieuwbouw spelzaal lveld volgens plan

nieuwbouw spelzaal lveld volgens plan

De leden van de sportverenigingen hebben ook de plannen goedgekeurd om de kantine van de voetbalvereniging gezamenlijk te gaan gebruiken. De bestaande kantine van de sporthal wordt in de toekomst als multifunctionele ruimte ingezet. Nu al maakt Allio Kinderopvang daar gebruik van.

De sporthal en spelzaal krijgen een lounge waar een kopje koffie kan worden gedronken als de kantine onverhoopt gesloten is. Als de kantine wel open is, kan de lounge gemakkelijk bij de kantine aangesloten worden. Er is een inrichtingscommissie bezig om kleuren en materialen van de lounge en kantine op elkaar af te stemmen zodat het één geheel wordt.

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.