na 40 uur fietsen 14600 euro

.

Zaterdag in de ochtend verwelkomden de fietsers een heel brandweerteam, die allemaal een stukje meefietsten. Om 9.00 uur startte RTV Raalte met de live uitzending vanuit de eerste verdieping van het Glazen Huis. Eén van de gasten was wethouder Ben Haarman, die meedeelde dat de opbrengst van de vrije giften door de gemeente wordt verdubbeld tot 350 euro. In de middag stonden de mannen van de Roalter Jongs in de vrieskou hun nummers te zingen.

Haast geen moment is het rustig rond en in het Glazen Huis. Donderdagnacht kropen wat kroegtijgers op de spinningfietsen en ook vrijdagnacht was dit weer het geval. Tegen drie ’s nachts kwamen tientallen jongeren nog een kijkje nemen, nadat ze uit ’t café kwamen. “Van vier tot zeven uur ’s nachts is het wel rustig,” vertelt één van de beveiligers die een oogje in het zeil houdt tijdens de actie.

Zondagmiddag om 15.00 komt ‘Miss’ Maaike Heethaar naar het Glazen Huis om daar de veilig te presenteren. Je kunt er onder andere op kledingbonnen van Stout, een kledingpakket van Shoeby Fahshion, sportpakketten van Vital Centre, fiets tenues en een mountainbike ter waarde van 599 euro bieden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.