n35 media komt met speciale heino krant

N35 Media brengt woensdag een speciale uitgave, getiteld ‘Hoezo Heino?’ Het blad wordt volledig gesteund door de lokale ondernemersverenigingen Heino Aktief en Heinose Winkeliers Vereniging en is volledig vervaardigd door Heinose handen.

Samen met Rudi Buitenkamp van Eyecatcher Communicatie, Maarten Metz van ontwerpbureau Lood, Karin de Graaff van Karin de Graaff Teksten en Vincent Hartman van Vincent Hartman Fotografie is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een trendy krant over Heino met als doel Heino in al haar aspecten op de kaart te zetten.

Martijn Jansman: “Zo trots als we op deze uitgave zijn, zo trots zijn we op ons dorp. En die trots willen we heel graag overbrengen op de inwoners van onze buurtdorpen en –gemeenten. Want dit blad maakt ook wel weer duidelijk dat we het in Heino best aardig voor elkaar hebben. Gelukkig zijn de leegstaande winkelpanden voor het merendeel weer ingevuld en gezien de resultaten van het koopstromenonderzoek hebben we een prima verzorgingsgebied. Mensen uit Zwolle-Zuid, Wijhe, Dalfsen, Lemelerveld en de gemeente Raalte weten ons gevarieerde winkelaanbod te vinden en te waarderen.”

‘Hoezo Heino?’ geeft een aardig inkijkje in de veelzijdigheid van het dorp. Het is een blad met rubrieken, die worden gevuld door en met lokale ondernemers, die graag vertellen over hun assortiment en de laatste trends. Maar er zijn ook verhalen met BH’ers (Bekende Heinoërs), verhalen over wandel- en fietsroutes, cultuur, sport en wonen.

Hoezo Heino? wordt twee keer per jaar, in het voorjaar en in het najaar, in een oplage van 45.000 exemplaren huis aan huis verspreid in een brede regio. Voor meer informatie kun je op staging2.hoezoheino.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.