moeder en dochter genieten van winterfair

Ineke Blankhorst en haar moeder konden gratis naar de Margriet Winter Fair. Ze wonnen kaartjes bij TCR Tours. In ruil voor de gratis kaartjes, leverde Blankhorst een verslagje aan. Uit het verslag bleek dat er genoeg te beleven was in Utrecht: Het eerste optreden van Jan Smit nadat hij vader was geworden, workshops sieraden maken, honderden standjes en winkeltjes, leuke aanbiedingen of nog beter gratis artikelen.

Na aankomst om 11.00 uur bij de Jaarbeurshallen, was het struinen geblazen langs de kraampjes. “Het aanbod van de artikelen was heel gevarieerd, van blikken soep tot cosmetica. Bij sommige standjes was het heel druk, vooral als er iets werd uitgedeeld. In de theaterhal traden diverse artiesten op. Wij hebben het optreden van Jan Smit gezien, het was zijn eerste optreden na de geboorte van zijn dochter. Hij werd dan ook verwend met allerlei cadeautjes voor zijn dochter, het was een leuk optreden!”

“Ik heb samen met mijn moeder een hele leuke en gezellige dag gehad, we waren allebei nog nooit op de Margriet Winterfair geweest. De hele dag was het gezellig druk, de dag was ook zo voorbij.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.