maarten borgers avontuur van mijn leven

“Op een gegeven moment heb ik besloten om echt te gaan doen wat ik al lange tijd wilde doen. Hiervoor moest ik wel meerdere barrières doorbreken, maar dit heeft me uiteindelijk een onvergetelijke levenservaring gebracht. Deze tocht heeft voor mij bevestigd dat als je echt iets wilt, je dit ook zult bereiken wanneer je een focus en een plan hebt. Veel mensen hebben tegen mij gezegd dat ze ook wel eens zoiets willen doen. En dan komt het woord maar… Dan heeft men het over allemaal dingen die ze ervan weerhouden om te doen wat ze eigenlijk willen doen. Dit zijn juist de barrières die je moet doorbreken. Doordat ik me hier niet door heb laten leiden en risico’s heb genomen, heb ik mijn droom waar kunnen maken. 2010 heeft mij energie, kracht en het mooiste avontuur van mijn leven gegeven. Je krijgt uiteindelijk alles terug wat je er in stopt”. Ik zal dan ook in 2011 het maximale van mezelf geven, dan krijg ik dat vast wel een keer terug.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.