luto brengt drie maal blijspel op de planken

Toneelvereniging Luttenberg brengt in januari en februari de voorstelling ‘Zo’n heerlijk huisje buiten’ op de planken. Het stuk is geschreven door D.J. Eggengoor. Het verhaal gaat over een tandarts die met zijn vrouw in een knus oud boerderijtje is gaan wonen. Heerlijk buiten en zó romantisch. Ze treffen het goed met hun buren: boeren in hart en nieren, met veel gevoel voor humor. Maar al gauw zwerft familie over de vloer: Mary Ferguson met haar dochter. Voor de zoveelste keer weggelopen van haar man. “En nu wel voorgoed”. Haar man wil nu eenmaal niet dat zij haar groot schilderstalent besteedt aan het schilderen van naakten. En bovendien alleen maar van mannen. Als Mary buurman boer Obbink ziet, raakt zij in vuur en vlam en wil ze hem onmiddellijk schilderen als Hannibal, de grote veroveraar. De gevolgen zijn desastreus en het draait uit op een echt duel…

De voorstelling is voor het eerst te zien op 29 januari in Zaal Elckerlyc. De voorstelling begint om 20.00 uur, de deuren gaan een half uurtje eerder open. Wie die avond niet kan, krijgt een herkansing op 5 februari. Toegang kost 6 euro. Op woensdagmiddag is er een voorstelling speciaal voor 55-plussers. Daarvoor is reserveren gewenst, dat kan via 0572-301833. Kaarten voor de 55-plusmiddag kosten 3 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.