luisman wordt derde in haarlemmermeer

Veldrijder Jordy Luisman is afgelopen zondag derde geworden in de Nationale Veldrit die in Haarlemmermeer verreden werd. De renner uit Bergentheim, uitkomend voor ATB-Team Lemelerveld, startte bij de Elite Heren. Het parcours in Haarlemmermeer was door de invallende dooi van de dagen ervoor omgetoverd tot een modderpoel.

Na een voortvarende start dook Luisman als derde het veld in. Helaas werd hij toen door een andere renner aangereden en kwam hij over dwars te staan met zijn fiets. De rest van het peloton raasde met een noodgang voorbij. Na zijn fiets te hebben rechtgezet kon Luisman achteraan aansluiten en een lange inhaalrace beginnen. Door constant zijn eigen tempo te rijden wist hij plekje voor plekje op te schuiven. Tot het einde bleef hij knokken. Dit resulteerde uiteindelijk nog in een podiumplaats.

Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.