Home / archiefcentraal / leerlingen en docenten gaan kauwgom te lijf

leerlingen en docenten gaan kauwgom te lijf

Kauwgom is op de middelbare school verboden. Voor de leerlingen of soms ook wel de docent juist extra spannend om tóch op kauwgom te kauwen. Gevolg is dat leerlingen om straf te ontlopen de kauwgom onder de banken of stoelen plakken.

Voor het schoonmaakteam is het kauwgom krabben een regelrechte crime en daarom hebben de docenten besloten deze taak op zich te nemen. Hulp kregen ze massaal van alle leerlingen. Donderdagmiddag haalden de docenten van de onder- en bovenbouw in een kwartier de kauwgom van de stoelen en banken, tot de tanden gewapend met plamuurmessen. Ze konden ook rekenen op de sponsoring van de Elbo-busdienst uit Heino en de Gamma uit Raalte.

Lees ook

Inschrijving Diekmarkt geopend

WIJHE – Ondanks alle onzekerheid aangaande de coronamaatregelen gaan de voorbereidingen van de Diekmarkt op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.