Home / archiefcentraal / leeren lampe annuleert boeking bioboerderij

leeren lampe annuleert boeking bioboerderij

“We hebben meerdere malen gebeld naar het telefoonnummer dat op de uitnodiging staat. Maar we kregen nooit iemand te pakken. Toen we uiteindelijk toch iemand te pakken kregen, bleek die van een totaal ander bedrijf te zijn dan op de uitnodiging stond.” Verder onderzoek leerde dat de bioboerderij die de uitnodiging rondstuurde helemaal niet staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

De Leeren Lampe vreest dat achter de uitnodiging geen voorlichting over een bioboerderij zit, maar agressieve verkoop. “Hier willen we geen medewerking aan verlenen.” De Leeren Lampe roept mensen op om niet op de uitnodiging in te gaan.

Lees ook

‘Na de teleurstelling begint het nu weer te kriebelen’

Luttenbergsfeest in afgeslankte vorm: drie terrassen geopend en een klein omlijstend programma LUTTENBERG – Ruud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.