Home / archiefcentraal / lap dance beppie concerts blikt terug

lap dance beppie concerts blikt terug

Zaterdag 18 december blikt organisator Beppie Concerts terug op het afgelopen jaar. Niet naar het onweer, maar naar die heerlijke zomer. In Elckerlyc zullen vanaf 21 uur de dj’s van De Olijke Zuidvruchten je mee terug nemen naar de zonnige festivals met warme dance, dansbare pop en swingende rock. Ook Capacocha treedt op, in de regio vooral bekend van Bocktrock, Pedro Pico Pop en Tone’s Summer Jam. Daar liet deze eenmansformatie uit Enschede zien dat er niet veel nodig is om moddervette dance-rock te maken. De VJ’s van Grooveadelic zorgen voor ondersteunende videobeelden van dansende meisjes, surfende dudes en feesten op het strand. De Beppie-dames bemannen de cocktailbar en de zaal zal worden omgetoverd tot festivalweide. Waar natuurlijk ook gedanst mag worden.

De entree bedraagt slechts vijf euro, en daar krijg je een welkomstcocktail gratis en voor niets bij. Meer informatie is te vinden op www.lilhill.nl

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.