laatste wedstrijd eagles voor de winterstop

In de laatste wedstrijd voor de winterstop neemt Go Ahead Eagles het in eigen huis op tegen BV Veendam. Andries Ulderink kan vrijdag, net als vorige week, niet beschikken over de vleugelspelers Luis Pedro en Patrick Gerritsen. Vorige week vulden Gersom Klok en Theo Vogelsang deze plekken op.

Go Ahead is de derde periode niet erg best van start gegaan. In de derby tegen AGOVV ontsnapten de Deventernaren in de slotfase nog maar net aan een nederlaag dankzij een doelpunt van Suk. Met het gelijkspel van vorige week schoot Go Ahead niet veel op. Met winst had Eagles een stapje hogerop kunnen maken.

Veendam, in 1894 opgericht onder de naam Look Out, staat momenteel met 17 punten op de dertiende plaats op de ranglijst. Daarmee is Veendam een stabiele middenklasser te noemen. Met winst op GAE zouden ze zelfs weer een aansluiting kunnen vinden met het linker rijtje.

De wedstrijd begint vrijdag om 20.00 uur in de Adelaarshorst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.