laat het licht branden goed voor 21700 euro

Door een uitbundige menigte van zeker een paar honderd man werden Sjoerd, René en Simon om 18.06 uur bejubeld. Het feest had wel iets weg van Oud & Nieuw, want na het gezamelijk aftellen knalde de champagne en knisperden er sterretjes. Euforisch gestemd behaalden de drie fietsers na een eindsprintje met de handen in de lucht de finish, waarna de menigte luidkeels ‘You Never Walk Alone’ van Lee Towers op de Grote Markt liet klinken.

Dat het bedrag zo hoog zou oplopen, hadden Sjoerd, René en Simon nooit gedacht. 10.000 euro moest wel haalbaar zijn, bedacht Sjoerd zich een week voor de start van de actie. Zaterdag aan het eind van de middag was de tussenstand nog 14.600 euro. Zondag liep het bedrag snel op door onder andere de veiling en andere bijzondere donaties. Zodoende nam de vertegenwoordiger van de Stichting Alpe d’HuZes uiteindelijk 21.700 euro in ontvangst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.