Home / archiefcentraal / koerkamp nieuwe trainer sdol

koerkamp nieuwe trainer sdol

Mario Koerkamp wordt de nieuwe trainer van voetbalvereniging SDOL. Koerkamp is geen onbekende voor Luttenbergers. Hij speelde zelf in zijn jeugd en een aantal jaar in de selectie van SDOL. Daarnaast is hij ook nog jeugdtrainer geweest bij de club. De laatste jaren trainde hij jeugdelftallen bij verschillende andere verenigingen.

Koerkamp was een van twaalf sollicitanten voor de positie. De technische commissie nodigde vervolgens vier personen uit voor een gesprek, waarna Koerkamp uiteindelijk werd voorgedragen aan het bestuur.

De huidige trainer, Joop Kieftenbeld, heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer van de vijfdeklasser. Kieftenbeld wil namelijk meer tijd vrijmaken om zijn zoon Maikel, die bij FC Groningen speelt, te volgen.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.