kleinherenbrink raalte krijgt metamorfose

Servicepartner Kleinherenbrink richt zich op de verkoop van onder andere witgoed (wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, vaatwassers), apparatuur voor huisgebruik (van ladyshaves tot elektrische tandenborstels, van waterkokers tot blenders), tv’s, stereosets, DVD-spelers, stofzuigers en (de verkoop en installatie van) satellietsystemen. In de persoon van allround technicus/monteur Wim Wechstapel heeft Kleinherenbrink een eigen technische dienst voor reparaties, hulp bij storingen en (eventueel) de installatie van verkochte apparatuur en de satellietsystemen. Bij aankoop van grotere artikelen, worden deze gratis aan huis gebracht en geïnstalleerd.

“Wat we de mensen met de herinrichting van de winkel nog maar eens duidelijk willen maken is: ja, we zijn er nog”, vertelt Martin. “Er is nog zo’n klein bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan en waar je in tachtig, negentig procent van de gevallen de dag dat je belt nog bezoek krijgt van Wim. Hij volgt elk jaar extra cursussen en is daarom helemaal up to date. We leveren wanneer de klant dat wenst. Wil je een grote aankoop direct geleverd hebben of direct meenemen, dan kan dat vrijwel altijd. De apparaten in de winkel zijn nieuw en kunnen direct geplaatst worden. De doorloop is zo regelmatig dat er slechts zelden sprake is van een ‘showmodel’. Wat prijsstelling betreft, zijn we absoluut concurrerend. Bij ons weet je waar je aan toe bent en kun je uitgaan van adequate en snelle hulp en service. We zijn van de korte slagen. Snel handelen en geen gedoe met de kleine lettertjes! Ik durf rustig te zeggen dat we veel flexibeler kunnen werken dan de grotere ketens. Daarin zit onze meerwaarde.”

Servicepartner Kleinherenbrink bestaat al bijna veertig jaar. De laatste dertig jaar richt het bedrijf zich ook op de verkoop van witgoed. Het bedrijf is gevestigd in winkelcentrum Westendorp, net buiten het centrum van Raalte (waar ook Bristol en Robby’s Snacks hun onderkomen vinden). “Onze locatie zit niet echt in de loop van het winkelend publiek”, vertelt Martin. “Onze winkel trekt dan ook relatief weinig kijkers, de meeste mensen komen voor gerichte aankopen. Met de metamorfose van de winkel willen we ons weer in het oog van de mensen plaatsen. We gaan voor een veel frissere uitstraling. Daar moet het hele bedrijf van profiteren!”

Servicepartner Kleinherenbrink houdt van 30 november tot en met 11 december een grote opruimingsverkoop. De kortingen kunnen oplopen tot 50 procent. De winkel is te vinden aan de Verheydenstraat 3 in Raalte, tel: 0572-351919. Meer informatie op staging2.kleinherenbrink-raalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.