kleigaten ten onder aan de sneeuw

Jonkman hoeft overigens niet volledig in zak en as te zitten. Hij kon dinsdag nog prima terecht op een aantal ijsbanen in de regio. Over de vrijwilligers daar uit hij zijn lof dan ook. “Knap dat de IJsbaan in Lemelerveld nog steeds open is. En dat niet alleen, ook Raalte is weer opengegaan. Luttenberg kon hierbij niet achter blijven. Zeer knap natuurlijk ondanks die hardnekkige sneeuw.”

“Wanneer er sneeuw valt is het niet alleen gewenst een baan sneeuwvrij te maken, nee alle aangrenzende sneeuw kan een bedreiging zijn voor het uiteindelijke resultaat. Maar ja, dan moeten er wel heel wat vrijwilligers voorhanden zijn,” sluit de Heinoër af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.