Home / archiefcentraal / klaverjasmiddagen bij vv heino

klaverjasmiddagen bij vv heino

Zoals elke jaar organiseert de Supportersvereniging van de VV Heino in de winterstop een klaverjastoernooi. Op zaterdag 18 december, 15 januari, 22 januari, 29 januari, 5 februari en 12 februari kun je in de kantine van VV Heino klaverjassen.

18 december begint het klaverjassen om 13.30 uur. De inschrijving start om 13.00. De overige middagen begint het om 14:00 uur en is de inschrijving om 13.30 uur. Elke zaterdagmiddag zijn er prijzen te verdienen. Ben je geen lid dan betaal je 4 euro. Leden van de supportersvereniging betalen 3 euro.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.