Home / archiefcentraal / kinderexpositie in kulturhus in raalte

kinderexpositie in kulturhus in raalte

Leerlingen van Sybilla Tonissen exposeren in het Kulturhus van Raalte. De jonge kunstenaars volgen een cursus experimentele technieken, die 10 lessen duurt. In deze cursus laten de kinderen hun fantasie de vrije loop met verschillende materialen en technieken, waardoor verrassende werken ontstaan.

De expositie begint op vrijdag 10 december 2010 en duurt tot maandag 10 januari 2011. De officiële opening vindt plaats op 10 december om 19.00 uur voor de cursisten en hun ouders. De expositie is tijdens openingsuren van de Bibliotheek Raalte te bewonderen op de eerste verdieping, de toegang is gratis.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.