kinderexpositie in kulturhus in raalte

Leerlingen van Sybilla Tonissen exposeren in het Kulturhus van Raalte. De jonge kunstenaars volgen een cursus experimentele technieken, die 10 lessen duurt. In deze cursus laten de kinderen hun fantasie de vrije loop met verschillende materialen en technieken, waardoor verrassende werken ontstaan.

De expositie begint op vrijdag 10 december 2010 en duurt tot maandag 10 januari 2011. De officiële opening vindt plaats op 10 december om 19.00 uur voor de cursisten en hun ouders. De expositie is tijdens openingsuren van de Bibliotheek Raalte te bewonderen op de eerste verdieping, de toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.