keurmerk voor weijtendaal en wooldhuis

Het Gouden PREZO-Keurmerk is een praktijkgericht kwaliteitssysteem gericht op de resultaten voor de cliënt, wat is gebaseerd op de Normen Verantwoorde zorg. Verantwoorde zorg is zorg van goed niveau, die in ieder geval doeltreffend, doelmatig, veilig en cliëntgericht wordt verleend en die is afgestemd op de behoefte van de cliënt.

Deze normen Verantwoorde zorg worden breed onderschreven door de brancheorganisatie, cliëntenorganisaties, beroepsorganisaties en overheden. De resultaten voor de cliënt staan centraal en niet de protocollen en procedures. PREZO is vooral een praktisch werkmodel voor de dagelijkse praktijk voor medewerkers op de werkvloer en tevens een instrument voor bestuurders en managers om te sturen op prestaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.