Home / archiefcentraal / keurmerk voor weijtendaal en wooldhuis

keurmerk voor weijtendaal en wooldhuis

Het Gouden PREZO-Keurmerk is een praktijkgericht kwaliteitssysteem gericht op de resultaten voor de cliënt, wat is gebaseerd op de Normen Verantwoorde zorg. Verantwoorde zorg is zorg van goed niveau, die in ieder geval doeltreffend, doelmatig, veilig en cliëntgericht wordt verleend en die is afgestemd op de behoefte van de cliënt.

Deze normen Verantwoorde zorg worden breed onderschreven door de brancheorganisatie, cliëntenorganisaties, beroepsorganisaties en overheden. De resultaten voor de cliënt staan centraal en niet de protocollen en procedures. PREZO is vooral een praktisch werkmodel voor de dagelijkse praktijk voor medewerkers op de werkvloer en tevens een instrument voor bestuurders en managers om te sturen op prestaties.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.