kerstproeverij bij c1000 van de worp heino

Vanwege de naderende feestdagen organiseert C1000 van de Worp op dinsdag 14 december van 13.00 tot 21.00 uur een speciale Kerstproeverij. Daarbij kunnen in een sfeervolle omgeving veel kerstproducten van het aanbod geproefd worden. Dit is hét moment om inspiratie op te doen voor je eigen te bereiden kerstontbijt, -lunch of -diner.

Eigenaar Kim van de Worp: “We weten natuurlijk dat mensen rond de feestdagen altijd specialer eten dan normaal. Met het assortiment van Lekker Genieten en andere heerlijke kerstproducten spelen wij hierop in. Normaal gesproken ontvangen wij klanten in de winkel om boodschappen te doen, maar op deze dag gaan proeven en inspiratie samen met inkopen doen. Door de inzet van diverse leveranciers is er op elke afdeling en ook door de winkel heen van alles te zien en te proeven. Met ondersteuning van live muziek ’s avonds belooft het een gezellig geheel te worden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.