kerstpakkettenactie voor minima

Het steunpunt minima en de afdeling vluchtelingenwerk van Humanitas zamelen kerstpakketten in voor mensen die moeten rondkomen met een erg laag inkomen. “We hebben deelnemers die moeten rondkomen van een inkomen van ongeveer 1000 euro. Ook gezinnen met vier kinderen. Die gezinnen moeten vaak rondkomen van 40 tot 60 euro eet- en kleedgeld,” aldus de hulporganisatie.

Humanitas verzoekt mensen hun kerstpakket ter beschikking te stellen. De organisatie denkt niet alleen aan particulieren, maar ook aan bedrijven en instellingen. “Voor deze deelnemers willen wij graag iets extra’s doen met kerst.”

Mensen die hun pakket ter beschikking stellen, kunnen deze pakketten inleveren op Marktstraat 65 in Raalte bij Vluchtelingenwerk (achterkant gebouw) op dinsdagmorgen, woensdag- en donderdagmiddag. In Heino kant dat op Heino Woolthuisweg, van 19 tot en met 23 december. Ook kun je contact opnemen met 0572-358202.