kerstmarkt wesepe trekt veel publiek

Plattelandsvereniging Labor heeft vrijdagmiddag hun kerstmarkt op het Kerkplein in Wesepe geopend. De kerstmarkt was volledig in de stijl van Anton Pieck. Veel mensen waren dan ook in deze stijl verkleed. Om op temperatuur te blijven waren er vuurkorven geplaatst, waar veel warmte vanaf kwam.

Overal rond de kerk stonden kraampjes voor de verkoop van onder andere kerstkaarten, kerstartikelen en erwtensoep met worst. Voor de jeugd werden er diverse workshops gehouden en voor de allerkleinsten was er een poppenkastvoorstelling. Ook startte er de jaarlijkse lampionnenoptocht door de wijk.

Rond etenstijd werd er gezorgd voor stamppotboerenkool, dat per persoon maar één euro kostte. De kerstmarkt werd afgesloten door verschillende muziekoptredens van de plaatselijke harmonie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.