Home / archiefcentraal / kerstmarkt op verpleeghuis de hartkamp

kerstmarkt op verpleeghuis de hartkamp

In verpleeghuis De Hartkamp in Raalte wordt op 15 december een kerstmarkt gehouden. Bezoekers kunnen snuffelen tussen de kerstartikelen en kerststukjes, maar ook ontbreekt het niet aan warme gebreide sokken, tafelkleden en houten gebruiksartikelen en sieraden. Dit jaar zal er ook een loterij gehouden worden, waarbij de opbrengst ten goede komt aan de bewoners van De Hartkamp.

Leden van de handwerkvereniging verkopen eigengemaakte sjaals en tafelkleden.Odana, ROS en een koppel midwinterhoornblazers zorgen voor de muzikale invulling. De markt duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Lees ook

Dode bij zwaar ongeval bij Mariënheem; N35 afgesloten

RAALTE/MARIËNHEEM – Op de N35 bij Mariënheem is vanochtend een dode gevallen bij een zwaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.