kerstmarkt heeten vanaf start al druk bezocht

Bewoners van Stevenskamp, die minder goed te been zijn, werden met de paardentram van het zorgcentrum opgehaald. De tram bood zelfs plaats aan rolstoelen. Fanfare St Caecilia, een kinderkoor en het koor Germania zorgen voor de muziek, SPAT zorgde voor theater, er was een verhalenvertelster, je kon fietsen op bijzondere tweewielers, kerstengeltjes, een verhalenvertelster, bingo en natuurlijk de kerstman ontbraken niet op de markt.

Het weer dreigde even roet in het eten te gooien, omdat het ’s morgens regende, maar toen de regen voor aanvang van de markt ophield, stond niks een gezellige markt meer in de weg. Toen de regen om 18.30 weer op kwam zetten, was het wel even doorbijten, want de gevoelstemperatuur daalde toen snel. “De regen kwam wel iets te vroeg, maar dat had erger gekund,” aldus de organisatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.