kerstgala landstede voor het goede doel

Tien derdejaars studenten van Landstede Raalte organiseren donderdagavond een kerstgala in De Leeren Lampe voor alle Landstede studenten uit Raalte. Met het gala willen zij geld inzamelen voor het goede doel ‘Kinderen in de knel’. Door deze actie krijgen deze kinderen ondanks hun situatie toch nog een leuke kerst.

Kinderen in de knel is een organisatie die zich inzet voor kinderen die het niet zo goed hebben. De kinderen uit gezinnen voor wie de Rotaryleden gelden bijeenbrengen, hebben als gemeenschappelijke eigenschap dat ze allen sociaal gezien achtergebleven of achtergesteld zijn door geldzorgen van hun ouders/voogden. Het gaat om gezinnen of alleenstaanden met kinderen die grote moeite hebben voor de verjaardag van hun kind met Sinterklaas of Kerst een cadeautje te kopen. Het kan ook dat men niet in staat is om bijvoorbeeld het lidmaatschap van een sportclub en de aanschaf van de daarbij benodigde sportkleding te betalen. De nadruk ligt op de kinderen, die door huiselijke omstandigheden in de knel zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.