kerstachtig feestweekend bij holtkuile

Tuincentrum Johnny Holtkuile viert dit weekend feest. Op vrijdag en zaterdag december presenteert het tuincentrum de Outdoor Sallandse Kerstshow. Op zondag volgt de officiële opening van de vernieuwde kas en het buitenterrein. Bezoekers kunnen die dag ook nog een kijkje nemen bij de standhouders van de Kerstshow. Alle dagen zijn er optredens van koren/muziekverenigingen uit de regio.

De Outdoor Sallandse Kerstshow is op vrijdag geopend van 13.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. De feestelijke opening op zondag duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom. Parkeren en entree zijn gratis. De Outdoor Sallandse Kerstshow vindt plaats in de nieuwe kas.

Grote publiekstrekker zijn de shows van Frits Hoogers. Deze Raaltenaar verzorgde onlangs nog een bloemschikshow in een uitverkocht Hoftheater. Puurheid, kleur en de structuur van de materialen vormen de inspiratiebron voor zijn ontwerpen. Zijn bedrijf Florafrits.nl houdt zich op (inter)nationaal niveau bezig met het aankleden van partijen en evenementen en het op maat inrichten en stylen van huizen en bedrijven.

Tuincentrum Johnny Holtkuile is te vinden aan de Oude Zwolsestraat 8a, tel: 0572-357636. Meer info op staging2.johnnyholtkuile.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.