Home / archiefcentraal / kats en boekema winnen de tien van joop

kats en boekema winnen de tien van joop

Kats was vorig jaar all over winnaar van het 19 kilometer klassement. Boekema won vorig jaar het all over klassement op de 5 kilometer. Aan de Joop van den Enk Loop hebben zondag ruim 360 mensen deel genomen. Alle anderen uitslagen vind je onder deze link.

Volgend weekend is al de tweede editie van het Sallands Cross Circuit. Dan wordt de Coop Crossloop van Luttenberg verlopen. En weer een week later is het hele circus in Laag Zuthem te vinden. Op zaterdag 18 december wordt de Den Alerdinckloop gehouden.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.