karin in het veld maakt de mooiste herfstfoto

Karin in het Veld is de gelukkige winnaar van de fotoactie ‘Herfst’. Zij maakte volgens de fotograaf de mooie foto van alle inzendingen. De Fotograaf: ‘‘Fotografisch gezien was het een mooie herfst. Met regelmatig de zon die door de wolken kwam om alle kleuren fantastisch uit te laten komen. Groen, bruin, rood, allerlei prachtige kleurschakeringen in de gekleurde bladeren. Ook de paddenstoelen waren volop aanwezig.’’

Clark Hueting, eigenaar van De Fotograaf in Raalte kiest elke keer de winnaar van de fotoactie. De winnaar wint een fotoshoot aangeboden door De Fotograaf. “Haar herfstfoto is anders dan anders” zegt Hueting. “In haar foto zie je niet alleen dat de verkleuring van de bladeren is begonnen, maar ook het camerastandpunt is goed gekozen. Zo van onderaf gefotografeerd wordt je oog vanzelf door de boomstam mee omhoog getrokken. Markant daarbij is het blad dat met zijn stengel aan de boomstam vast lijkt te zitten. Kortom een boeiende foto met een mooie compositie!”

De blaadjes zijn van de bomen, de paddenstoelen zijn verdwenen en de eerste sneeuw is gevallen. Tijd voor een nieuwe fotoactie. De nieuwe actie heeft als thema ‘winterbeelden’. Als je dus ergens een mooi winterbeeld tegenkomt, twijfel niet, schiet het plaatje en stuur hem in. Sinterklaas- en Kerst- en Oud en Nieuwfoto’s horen natuurlijk indirect ook bij de winter. Foto’s van deze feesten zijn ook van harte welkom.

Meedoen aan de actie is gratis en heel simpel. Je stuurt je foto in op fotograaf.sallandcentraal.nl en misschien win jij wel die fotoshoot. De fotoacties worden mede mogelijk gemaakt door De Fotograaf in Raalte, Herenstraat 64. Kijk voor meer informatie over De Fotograaf op staging2.defotograaf.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.