joy goedkoop op naar de olympische spelen

“Het jaar 2010 begon niet heel super door een zware elleboogblessure maar eindigde echt super met het WK turnen in Rotterdam in eigen land voor eigen publiek! Negende van de wereld zijn we geworden met ons superteam! Dat was echt een te gekke ervaring! Mijn tweede WK en deze was nog mooier dan het eerste in Londen. Al het werk van de afgelopen jaren, heeft zeker zijn vruchten afgeworpen en ik hoop ook zeker dat er nog veel meer mooie resultaten op mijn weg naar de Olympische Spelen komen. Daarbij denk ik aan/hoop ik op het EK in Berlijn, het WK in Tokio, het Test event in Londen en uiteindelijk de Olympische spelen in 2012. Dit allemaal ga ik natuurlijk nooit halen zonder alle mensen om mij heen die mij steunen, ophalen en wegbrengen, mijn sponsoren en de mensen die superveel voor mij doen, mijn trainer, mijn lieve familie en mijn gastgezin, ik wil heel graag al deze mensen bedanken en verder iedereen natuurlijk een gelukkig nieuw jaar!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.