Home / archiefcentraal / joop van den enk trots op de leeren lampe

joop van den enk trots op de leeren lampe

“2010 was voor mij, mijn gezin en mijn bedrijf een hectisch en bijzonder jaar. Het jaar waarin een droom werd verwezenlijkt: het heropenen van De Leeren Lampe en met succes! Een spannend jaar met veel beslissingen nemen, koers bepalen, vernieuwingen, samenwerken, bijzondere contacten en vooral hard werken. Het spreekt voor zich dat ik trots ben op het resultaat! Een uitgaanscentrum met naam, een ontmoetingspunt voor vele zakelijke relaties, een locatie voor feestelijke aangelegenheden en the place to be in het weekend. Ik verwacht dat 2011 een jaar wordt waarin ik met De Leeren Lampe, Joop van den Enk Partycatering, Joop van den Enk Promotions en de Boeierd Bedrijven centrum de huidige koers voortzet. Intensief contact onderhouden met bestaande relaties en het aanboren van nieuwe contacten. Constant zoeken naar vernieuwingen, inspiratie opdoen, kansen benutten, meer mogelijkheden creëren, etc.. Daar waar nodig de puntjes op de i zetten en verbeteringen aanbrengen. Kortom in volle vaart vooruit! Dan verwacht ik eind 2011 te kunnen zeggen dat het een fantastisch jaar was en mij, mijn gezin en mijn bedrijf vele bijzondere momenten en veel goeds heeft opgeleverd!”

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.