jan smeekens mezelf nog meer verbeteren

“Het absolute hoogtepunt van 2010 was natuurlijk dat ik op de Olympische Spelen in Vancouver voor Nederland mocht uitkomen, heel speciaal zo’n evenement dat één keer in de vier jaar wordt georganiseerd. Jammer dat ik daar het podium niet haalde, maar de zesde plaats was op dat moment wel het hoogst haalbare. Ik ben erg tevreden over het vorige seizoen, want na de Olympische Spelen won ik nog vier wereldbekerwedstrijden. Ook over het huidige seizoen heb ik een goed gevoel. Bij de WB-wedstrijden in Berlijn en het Chinese Changchun werd ik tweemaal toe met een minimaal verschil tweede. In 2011 wil ik mezelf nog meer verbeteren en een stabiele wereldtopper worden door hard en slim te trainen. Ik kijk uit naar het WK-afstanden in Inzell. Daar wil ik een goed resultaat neerzetten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.