inch interiors voor de mooie producten

Zelf een kijkje nemen? Dat kan in de showroom op Inspiratiepark Serbonne in Nijverdal.

Inch Interiors by Nijboer, staat garant voor interieurs en meubels, ontworpen en gemaakt door échte vakmensen voor de particuliere markt. Alles op maat dus. Van een robuuste tafel tot een volledige keuken, van een luxe fauteuil tot een wijn- of wandkast, Inch Interiors levert het allemaal. “De wensen van de klant staan centraal”, stelt Niek. “Wij zullen daarbij onze eigen ideeën aandragen. Na een persoonlijk gesprek vertalen we alle ideeën in een interieurontwerp, dat we eventueel met een 3D-animatiefilm tot leven brengen. Daarna zullen onze medewerkers het allemaal verder vorm geven.” Op termijn komt Inch Interiors met eigen labels, zoals Inch Kitchens, Inch Decorations, Inch Doors, Inch Lights, Inch Bathrooms en Inch Furniture. In samenwerking met Herman den Blijker wordt er op dit moment gewerkt aan een eigen Keukenlabel. Inch Interiors by Nijboer beschikt over een eigen werkplaats in Raalte, maar in het geval van grote drukte wordt de hulp ingeschakeld van Nijboer Interieur & Design.

Inch Interiors by Nijboer stond al in de startblokken toen de initiatiefnemers gevraagd werden om deel te nemen in Inspiratiepark Serbonne. “We waren zelf aan het bekijken of het mogelijk was om ergens een modelhuis in te richten”, vertelt Niek. “Het is namelijk lastig om je met op maat gemaakte interieurs te presenteren aan de markt. Dan werk je doorgaans niet met showroommodellen, maar met monsters, foto’s en de ontwerpen van een architect. Inspiratiepark Serbonne vormde precies het goede podium voor ons. Bij Serbonne draait het allemaal om inspireren en prikkelen en het verwezenlijken van je droomwoning. Daar staat Inch Interiors ook voor. Hier kunnen we ons samen met gelijkwaardige bedrijven presenteren aan het publiek. Regelmatig komen hier mensen samen met een interieurarchitect binnen die dan gezamenlijk bij meerdere bedrijven langs gaan. Zie het maar als een moderne vorm van ‘one stop shopping’.”

Inspiratiepark Serbonne is vrij toegankelijk en gevestigd aan de van den Bergsweg 3 in Nijverdal. Voor meer informatie, kijk op staging2.serbonne.nl.

“De kracht van dit bedrijf is dat het ontstaan is vanuit de wens van de markt”, vertelt Niek. Hij wijst daarbij naar de stijl die Nijboer Interieur & Design heeft neergezet bij zakelijke projecten. “We profileren we ons met een eigen handtekening. Landelijke kleuren en materialen, maar door de strakke lijnen en de combinatie met metallic is het eindresultaat ook heel modern. We hebben heel lang nagedacht over onze showroom. We laten hier heel veel zien. De bezoekers krijgen hier een goed beeld van wat we kunnen, maar op geen enkele manier mag dat beperkend zijn. We staan open voor alle wensen. Je kunt een tafel bestellen naar het model dat wij in de showroom hebben staan, maar je mag ook rustig een foto meenemen van een mooie tafel. We gaan niet voor de massa, we gaan voor de mooie exclusieve producten.”

Serbonne is een park met een uniek concept. In een stijlvolle omgeving zijn ondernemers gehuisvest die uitsluitend hoogwaardige producten aanbieden aan de consument die gaat voor kwaliteit. De gasten worden via pleintjes en straatjes langs de verschillende aanbieders geleid. Ideaal voor de consumenten die bovengemiddeld geïnteresseerd zijn in wonen en doelgericht willen shoppen. In het inspiratiepark treffen zij een zeer compleet aanbod, afgestemd op de jongste ontwikkelingen en technologieën. Het park, dat een initiatief is van Gert-Jan Keupers, directeur van Serbo Serre, wordt ontwikkeld in drie fases. De eerste fase is eind mei van dit jaar geopend. De tweede fase wordt in mei 2011 afgerond en de derde fase medio 2012. Inmiddels hebben circa twintig ondernemingen hun eigen showroom/presentatieruimte op het park. Dat aantal zal worden uitgebreid tot circa veertig. Naast die bedrijven met hun bemande showroom, zijn er ook verschillende expopartners gevonden: bedrijven/kunstenaars/adviseurs die zich op Serbonne presenteren middels een onbemande presentatieruimte. “Alle partners versterken elkaar”, vertelt Niek. “Niet alleen verwijzen we klanten naar elkaar door, ook springen we als het nodig is even voor elkaar in.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.