inch interiors te gast op miljonairfair

Inch Interiors uit Raalte was van donderdag 9 tot en met maandag 13 december te gast op de Miljonairfair in de RAI in Amsterdam. Het bedrijf presenteerde daar haar eigen wijnkastenlijn. “Fantastisch om een keertje mee te maken”, vertelt Niek Rijsemus, verkoopadviseur van Inch Interiors.

De showroom van Inch Interiors is te vinden op Serbonne Inspiratiepark in Nijverdal, de werkplaats in Raalte. Het bedrijf vervaardigt volledig op maat gemaakte interieurs. Van meubels tot kasten, van deuren tot plinten. Dat alles gericht op het midden/hoogsegment van de markt.

Inch Interiors presenteerde zich samen met Taste the Winebar, een luxe wijncafé in Den Haag. “Voor Taste the Winebar hebben we de totale inrichting, inclusief de wijnkastenpresentatie gebouwd”, vertelt Niek. “Op de miljonairfair presenteerden de mensen van Taste hun wijncollectie en wij onze wijnkasten. We bevonden ons tussen allemaal gerenommeerde topmerken. We konden daar alleen onze basic-collectie wijnkasten laten zien, lang niet al onze mogelijkheden dus, maar toch kregen we veel belangstelling. We hebben er een aantal offerteaanvragen aan over gehouden. En daar doe je het voor!”

Daarmee was Inch Interiors overigens bijna het enige bedrijf uit de regio dat zich op de Miljonairfair presenteerde. Niek: “Wat deze regio betreft was verder alleen de galerie van kunstenares Maureen Knobben uit Nijverdal vertegenwoordigd.”

Meer informatie op staging2.inchinteriors.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.