Home / archiefcentraal / inboedel van de horizon in de verkoop

inboedel van de horizon in de verkoop

Ook alle materialen uit het handenarbeidlokaal, de gymzaal en de speelplaats gaan de verkoop in. Hierbij komen voorwerpen als een trampoline, duikelrekken en een werktafel voorbij. Naast de verkoop kun je ook prijzen winnen bij het Rad van Fortuin. Ook is er twee keer een veiling waarbij onder andere spullen van leerkrachten, een diner voor twee en een aantal kerstartikelen verkocht worden.

De verkoop duurt van 16.30 uur tot 20.00 uur. De gekochte goederen moeten direct afgerekend worden. Het afhalen van de spullen kan op de avond zelf, of op donderdag 23 december tussen 10.00 uur en 13.00 uur.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.