inboedel van de horizon in de verkoop

Ook alle materialen uit het handenarbeidlokaal, de gymzaal en de speelplaats gaan de verkoop in. Hierbij komen voorwerpen als een trampoline, duikelrekken en een werktafel voorbij. Naast de verkoop kun je ook prijzen winnen bij het Rad van Fortuin. Ook is er twee keer een veiling waarbij onder andere spullen van leerkrachten, een diner voor twee en een aantal kerstartikelen verkocht worden.

De verkoop duurt van 16.30 uur tot 20.00 uur. De gekochte goederen moeten direct afgerekend worden. Het afhalen van de spullen kan op de avond zelf, of op donderdag 23 december tussen 10.00 uur en 13.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.