imminkhoeve neemt geldbedragen in ontvangst

Tijdens de jaarlijkse ‘Vrieden van de Imminkhoeve’ avond heeft de Imminkhoeve twee cheques in ontvangst genomen. De ontvangen gelden worden gebruikt voor het maken van een liftplafondsysteem in de accommodatie het Veurhuus.

Namens de Vrienden van de Imminkhoeve afdeling Lemele werd aan de voorzitter van de Imminkhoeve een cheque overhandigd door Alie Stobbelaar met de jaarlijks opbrengsten van de bingoavonden in zaal Dijk.

Door de vrienden afdeling Dalfsen werd een cheque overhandigd door Gert Siffels met de jaarlijkse opbrengsten van diverse activiteiten onder andere bingoavonden, het 21 spel, donateurs actie en de opbrengst van de Blauwe Bogen-wandeltocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.