Home / archiefcentraal / imminkhoeve neemt geldbedragen in ontvangst

imminkhoeve neemt geldbedragen in ontvangst

Tijdens de jaarlijkse ‘Vrieden van de Imminkhoeve’ avond heeft de Imminkhoeve twee cheques in ontvangst genomen. De ontvangen gelden worden gebruikt voor het maken van een liftplafondsysteem in de accommodatie het Veurhuus.

Namens de Vrienden van de Imminkhoeve afdeling Lemele werd aan de voorzitter van de Imminkhoeve een cheque overhandigd door Alie Stobbelaar met de jaarlijks opbrengsten van de bingoavonden in zaal Dijk.

Door de vrienden afdeling Dalfsen werd een cheque overhandigd door Gert Siffels met de jaarlijkse opbrengsten van diverse activiteiten onder andere bingoavonden, het 21 spel, donateurs actie en de opbrengst van de Blauwe Bogen-wandeltocht.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.